Cum functioneaza

Pasul 1. Daca aveti o companie care ofera cursuri sau organizeaza conferinte si seminarii, dati click pe butonul Creeaza cont si completati forumularul cu datele dumneavoastra.
 
Pasul 2. Dupa ce v-ati inregistrat veti gasi 2 linkuri numite: Cursurile mele, Seminariile mele.  Dati click pe cel care vi se potriveste, apoi dati click pe Adauga si completati formularul cu o prezentare cat mai detaliata. Dupa ce adaugati cursul/seminarul, o sa va apara in lista respectiva (Cursurile mele / Seminariile mele). Din acea lista puteti Edita/Sterge/ Galerie imagini. Pentru o mai buna prezentare a cursurilor dvs. va sugeram sa intrati la Galerie imagini la fiecare curs si sa adaugati si poze de la curs, cu instructorii, cu sediul etc. Aceasta va da o mai mare credibilitate si va va spori sansele de a convinge noi cursanti sa va contacteze.
 
De asemenea, va rugam sa folositi rubricile in mod corespunzator. cursuri-training.ro este un intermediar intre firme si potentialii clienti. Pentru respectarea acestui statut, clientii va pot contacta prin intermediul site-ului. Ne rezervam dreptul de a sterge din prezentarea cursurilor orice date de contact directe. 
 
Pasul 3. Updatati oferta companiei in mod constant, pentru a tine la curent potentialii clienti.
 
Nota! Pentru nelamuriri sau sugestii, ne puteti trimite un mesaj la rubrica Contact.