Termeni si conditii

Cursuri-Training.ro sau Site-ul este un site prezent pe internet la adresa www.bursadeevenimente.ro, avand ca scop facilitarea intalnirii cererii cu oferta din domeniul cursurilor si training-urilor din Romania.

Proprietarul Site-ului este SC BURSE PE INTERNET SRL, J40/7870/2011 / CUI 287 04 634, B-dul Basarabia, nr. 100, bloc E2, scara D, etaj 2, ap. 34, sector 2, Bucuresti, reprezentata de Iulian Dragomir, administrator. Date de contact 021 327 50 40, office@cursuri-training.ro

Membru furnizor al Cursuri-training.ro este persoana fizica sau juridica romana care completeaza corect formularul de inscriere pe site. Membrii furnziori ai Site-ului pot posta pe site cursurile si trainingurile pe care le presteaza. De asemenea, Membrul furnizor poate vizualiza datele de contact ale celor care aplica la cursurile si trainingurile publicate de el.

Drepturile si obligatiile membrilor furnizori
Pentru a deveni Membru furnizor, o persoana fizica sau juridica romana trebuie sa completeze corect formularul de inscriere. Membrii furnizori ai Site-ului au drepturile trecute in tabelul de mai jos.
Raspunderea pentru toate datele furnizate Proprietarului Site-ului sau pentru informatiile publicate revine in totalitate autorilor lor.

Drepturile si obligatiile Proprietarului Site-ului
Proprietarul are dreptul de a suspenda conturile Membrilor care incalca prezentul regulament.
Proprietarul Site-ului se obliga sa mentina on-line Site-ul pe durata abonamentului cu exceptia intreruperilor neprevazute de natura tehnica datorate furnizorului de servicii Internet sau echipamentului.
Prorpietarul Site-ului nu raspunde in nicio imprejurare in raport cu datele sau informatiile publicate de membrii Site-ului.
Proprietarul Site-ului isi rezerva dreptul de a sterge informatiile false publicate de membri, fara atentionare prealabila.

Comunicarea dintre Proprietar si Membrii Site-ului se face prin mesaje email, si numai in mod exceptional, prin fax sau telefonic. Membrilor Bursei le revine raspunderea mentinerii in functiune a contului de mail declarat in fisa de cont pentru a nu putea invoca in nicio imprejurare neprimirea mesajelor Proprietarului. Limba de comunicare a mesajelor Proprietarului este romana.

Administrarea conturilor. Proprietarul Site-ului isi rezerva dreptul de a nu acorda acces sau de a suspenda accesul persoanelor juridice ale caror date de identificare nu corespund cu datele ce se gasesc pe site-ul Ministerului de Finante si/sau persoanelor juridice care au efectuat orice fel de tentativa de frauda pe Site. Pentru perioada suspendata, proprietarul contului suspendat nu are dreptul la returnarea contravalorii abonamentului deja platit.

Modificarea regulilor de utilizare. Pentru protejarea scopului in care a fost proiectat Site-ul: facilitarea intilnirii cererii cu oferta in domeniul cursurilor si training-urilor, Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica regulile de utilizare fara a contraveni legilor romanesti in vigoare.

Frauda. Orice actiune intreprinsa de membri pe Site care poate constitui o frauda de orice fel este interzisa cu desavarsire si se soldeaza cu suspendarea definitiva a contului de acces al intreprinzatorului.

/layout/standard/images/stampila.jpg